Mo Hotell & Gjestegaard tilbyr budsjettvennlig og behagelig innkvartering til alle sine gjester. Her blir du møtt velkommen av hotellets servicevennlige og flerspråklige personale, som i tillegg til hotelltjenester også kan hjelpe med bestilling av aktiviteter og inngangsbilletter til attraksjoner og severdigheter i området.

Rommene har en enkel, men moderne og komfortabel innredning, og alle rom er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for et behagelig og stressfritt opphold.

For større familier, kan tilknytningsrom tilbys ved forespørsel og ved tilgjengelighet, og det tilbys også rom for gjester med bevegelseshemninger.

Forretningsreisende som bor på hotellet, kan glede seg over skrivebord med stol i alle romtyper som gjør det enkelt å ta igjen litt arbeid komfortabelt på rommet. Alle rom har også gratis trådløst internett.

Mo Hotell & Gjestegaard tilbyr enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom, tremannsrom og familierom, og du kan velge om du vil bestille rom med eller uten frokost.

Romtyper:

Enkeltrom

Våre enkeltrom er egnet for 1 person og er på ca. 12 kvadratmeter. Rommet har 1 enkeltseng med bredde 90 cm, nattbord og leselampe, skrivebord og stol. Eget bad med dusj og toalett, samt baderomartikler som sjampo, såpe og body lotion.

Andre fasiliteter inkluderer trådløst internett, TV, telefon og klokkeradio.

Dobbeltrom

Våre dobbeltrom er egent for 2 personer og er på ca. 14 kvadratmeter. Rommet har 1 dobbeltseng med bredde 160 cm, nattbord og leselamper, skrivebord, samt salongbord og stol. Eget bad med dusj og toalett, samt baderomartikler som sjampo, såpe og body lotion.

Andre fasiliteter inkluderer trådløst internett, TV, telefon og klokkeradio.

Tomannsrom

Våre tomannsrom er egent for 2 personer og er på ca. 14 kvadratmeter. Rommet har 2 enkeltsenger med bredde 90 cm, nattbord og leselamper, skrivebord, samt salongbord og stol. Eget bad med dusj og toalett, samt baderomartikler som sjampo, såpe og body lotion.

Andre fasiliteter inkluderer trådløst internett, TV, telefon og klokkeradio.

Tremannsrom

Våre tremannsrom er egent for 3 personer og er på ca. 16 kvadratmeter. Rommet har 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng. Dobbeltsengen har bredde 160 cm og enkeltsengen har bredde 90 cm. Rommet er utstyrt med nattbord og leselamper, skrivebord, salongbord og 2 stoler. Eget bad med dusj og toalett, samt baderomartikler som sjampo, såpe og body lotion.

Andre fasiliteter inkluderer trådløst internett, TV, telefon og klokkeradio.

Familierom

Våre familierom er egent for familier på 2 voksne og 2 barn under 12 år. Eventuelt kan det settes inn en ekstraseng for et 5. familiemedlem. Rommet er på ca. 20 kvadratmeter og har en dobbeltseng med bredde 160 cm, samt en oppredd sovesofa med bredde 140 cm. Rommet er også utstyrt med nattbord og leselamper, skrivebord og stol, samt salongbord, en liten sofa og 2 stoler. Eget bad med dusj og toalett, samt baderomartikler som sjampo, såpe og body lotion.

Andre fasiliteter inkluderer trådløst internett, TV, telefon og klokkeradio.

Nydelig frokost

Hotellet tilbyr en nydelig frokostbuffe til alle gjester som har bestilt rom med frokost. Har du bestilt kun rom uten frokost i romprisen, kan du likevel nyte hotellets fristende frokostbuffe ved å henvende deg i resepsjonen og betale lokalt.

Mo Hotell & Gjestegaard vet å sette pris på sine gjester, og det gjenspeiles også i deres frokostbuffe.

Her tilbys varmretter som eggerøre, hardkokte og bløtkokte egg, bacon, pølser og poteter, samt kaldretter som laks, roastbiff, ulike skinker og oster, leverpostei, syltetøy, ulike grønnsaker og frukt, yoghurt og kornblandinger, samt et herlig utvalg av ulike brødsorter.

Av drikke vil du finne ulike juicesorter, samt melk, kaffe, te og mineralvann.

Sammen med frokosten kan du også nyte den flotte utsikten til hagen.

Velkommen til et hyggelig opphold på Mo Hotell & Gjestegaard.